De Brug

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-543-2, geïllustreerd, 199 blz., September 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

co-auteur: Lydia Slegt

trefwoorden: henk steinmann lydia slecht de brug verhalen

beschrijving

Lydia Slegt is geboren in de omgeving van Amsterdam en heeft daar haar jeugd doorgebracht. Zij is dochter van Jan en Gerrie Slegt die nog twee andere kinderen hebben, Gert-Jan en Annelies. Lydia heeft drie zonen te weten Ruben, Joël en Daniël. Sinds mei 2011 is zij gescheiden en woont nu in Rotterdam. Zij is de oma van Evy (het schatje van pagina 81)

Henk Steinmann is geboren in Rotterdam-Delfshaven en is de oudste zoon van een gezin van vier kinderen. Zijn ouders waren Gijs en Annie en die zijn al enkele tientallen geleden overleden. Henk heeft twee (getrouwde) dochters te weten Mirjam en Iris. Sinds juni 2009 is hij weduwnaar van Alice die veel te vroeg is overleden. Hij is opa van Evy (het schatje van pagina 81)

Deze twee mensen hebben elkaar ontmoet eind 2011 en een liefde is er tussen hen ontloken. Omdat beiden graag verhalen schrijven is op een vakantie in Italië in 2012 het plan geboren samen een boek met korte verhalen te gaan schrijven. Een gedeelte van de verhalen in dit boek gaan over deze vakantie. Het liefst schrijven zij over dezelfde voorvallen waarbij blijkt dat hun gezichtspunten geheel verschillend zijn.

Ter gelegenheid van hun huwelijk op 29 augustus 2015 hebben zij hun korte verhalen in boekvorm laten uitgeven. De verhalen zijn divers en laten een beeld zien van hun interesse en hun liefde voor elkaar en voor het schrijven.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.