Dubbelleven

Tom Bergs

Dubbelleven

e-Boek (ePub): € 9.50

ISBN: 978-94-92343-00-0, 220 blz., October 2015

Uitgever: Mira Loves Books

trefwoorden: thriller, politie, haacht, misdaad, spannend

beschrijving

De laatste dag van februari begint voor rechercheur Johan Pieters zoals elke andere, maar dat lijkt al snel te veranderen. Omdat exact een maand later zijn teamchef en jarenlange partner Louis Fransen met pensioen gaat, krijgt hij het gezelschap van de pas als hoofd-inspecteur afgestudeerde Sophie D’Hondt. Het eerste contact tussen de 36-jarige Pieters en de 26-jarige blondine is niet bepaald hartelijk te noemen. De kersverse aanwinst mag meteen haar kennis in de groep gooien als in het gemeentelijke park van Haacht het vermoorde lichaam wordt teruggevonden van de 21-jarige studente Ines Vos.
Al blijkt zij ook andere interesses te hebben gehad dan enkel studeren. Wat heeft Naomi Reuters te verbergen? Of welke waarheid gaat er schuil achter advocaat Walter De Cock, die continue hun pad blijft kruisen? En wat heeft het onderzoek te maken met het verleden van Johan? De antwoorden krijg je in een verhaal waar niets is wat het aanvankelijk lijkt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Het boek leest heerlijk weg en blijft spannend.De laatste dag van februari begint voor rechercheur Johan Pieters zoals elke... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.