MORO-reflex

literaire thriller

Maurice Kummer

MORO-reflex

paperback/ gebrocheerd: € 14.90

ISBN: 978-90-76043-93-7, 176 blz., October 2005
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

Uitgever: Uitgeverij TIC

trefwoorden: literaire thriller

beschrijving

Wat kan er allemaal fout gaan in ons leven en beter nog: hoe krijgen we het allemaal weer in orde? Vincent probeert na een traumatische ervaring als klusjesman in een klein Limburgse dorp het hoofd boven water te houden. Als hij contact krijgt met prostituee Melissa komt zijn leven in een stroomversnelling terecht. Achternagezeten door boze dorpsbewoners, wraakzuchtige drugsdealers en vooral een verleden dat als een loden last op zijn schouders drukt, probeert hij zijn leven en dat van Melissa te redden.
Een spannend boek, een wijs boek, een mooi boek.

Maurice Kummer woont in 's-Hertogenbosch, waar hij werkt als schrijver en huisvader. Met zijn verhalen won hij diverse prijzen, zijn columns in Metro waren berucht, zijn gedichten zijn eenvoudig maar verwarrend. In de Queridobundel Nieuwe verhalen van nieuwe schrijvers staat Kummers verhaal Nieuwe schoenen. Zijn roman ZUUR VLEES was genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut van het jaar.

Meer teksten en voorbeelden:

Spannend, wijs, boeiendWat kan er allemaal fout gaan in ons leven en beter nog: hoe krijgen we het... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.