De sterren van je leven

en het verhaal dat zij te vertellen hebben

Ineke BergmanPaula van KersbergenRia BorstVera Verhagen

De sterren van je leven

ingenaaid: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77408-12-4, geïllustreerd, 144 blz., September 2005
Formaat: 23.0 (h) x 21.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 554 gram.

Uitgever: A3 Boeken

illustrator: Juke Hudig

redacteur: Adrie Beyen

trefwoorden: astrologie, psychologie, mythe, symboliek

beschrijving

Een prachtig lees-, kijk- en werkboek voor mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie, psychologie, mythologie, symboliek en de wonderschone pastels en potloodtekeningen van Juke Hudig.
Dit boek is het resultaat van het onderzoek dat de auteurs hebben gedaan naar het verband tussen de vaste sterren en de thema´s die zij aan iemands leven meegeven.
Speciaal voor dit boek is een sterrenkalender voor Nederland en Vlaanderen ontwikkelt. Met dit boek kunnen mensen ontdekken welke sterren bij hen horen en wat dit betekent. Ze kunnen zich laten inspireren door de verhalen uit de oudheid en/of door de mythische beelden van Juke Hudig. Zo vallen er weer enkele puzzelstukjes op hun plaats.
Korte levensbeschrijvingen van bekende en onbekende personen laten zien hoe een thema in een mensenleven kan doorwerken.

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveHet boek begint met de volgende hoofdstukken:

De sterren aan de hemel
-... 
lees de hele tekstEen boeiend boekGeïnspireerd door de Australische astrologe Bernadette Brady, grondlegster... lees de hele tekstLeestip van boekhandel Johannes, LeuvenDit prachtig geïllustreerde boek vertelt de mythische verhalen die bij de sterren... lees de hele teksttekst achterzijdeDe hemel staat vol met sterren. Met slechts enkele daarvan (de dwaalsterren... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.