Queeste voorbij de horizon

en Elusiterixa

Regina Jansen

Queeste voorbij de horizon

paperback/ gebrocheerd: € 5.50

ISBN: 978-90-77408-16-2, geïllustreerd, 256 blz., September 2005 UITVERKOCHT!

Uitgever: A3 Boeken

illustrator: Anne Versteyne; Richard Schulten

trefwoorden: fantasy, kronieken van Sheira

beschrijving

Een bijzonder fantasyverhaal waarin hoofdpersoon Sheira op een andere planeet belandt om de Schat der Schatten te ontdekken. Deze moet gevonden worden voordat Bator er beslag op legt, want dan is het einde voor al het leven op die planeet nabij. Sheira heeft een lange zoektocht te gaan, zowel op de planeet als in haarzelf. Zij wordt hierbij geholpen door het Nachtwezen Yager Shayde en de kleurloze Silis. Dit verhaal heeft een ongewone psychologische diepgang voor een fantasyverhaal en Regina schrijft ook nog eens met bijzonder veel aandacht en liefde voor de natuur. Zelf zegt ze van haar hoofdpersoon: ´een meid om van te houden´.
'Queeste voorbij de horizon' is het eerste deel uit de kronieken van Sheira. In 'Elusiterixa' schrijft Regina met bijzonder veel fantasie en een grote liefde voor de natuur het scheppingsverhaal van de planeet waarop Sheira terecht komt. Zij verhaalt daarin over het ontstaan van de verschillende landschappen en van alle wezens en Stil Leven die ze bevolken, maar ook hoe het op een gegeven moment verkeerd ging.

Meer teksten en voorbeelden:

fantasy met poëtisch spiritueel karakter"Queeste voorbij de horizon en Elusiterixa" is echt geen traditioneel fantasyboek... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.