Elementair samenwerken

Van oude inzichten naar nieuwe zienswijzen

Ria Borst

Elementair samenwerken

ingenaaid: € 9.00

ISBN: 978-90-806702-1-1, geïllustreerd, 24 blz., October 2001 UITVERKOCHT!

Uitgever: A3 Boeken

trefwoorden: elementen samenwerken projectteam communicatie

beschrijving

Vuur, aarde, lucht en water staan voor vier verschillende manieren om naar de wereld om ons heen te kijken. Iedereen kijkt vanuit één van deze elementen en omdat we dat zo gewend zijn, staan we er geen seconde bij stil dat iemand anders wel eens op een totaal andere wijze naar dingen kan kijken. In de praktijk (werk en privé) kan dit nogal eens tot onbegrip en zelfs conflicten leiden.
Ria Borst legt in dit boek op duidelijke wijze uit wat het betekent als je een vuur-, aarde-, lucht- of watertype bent en hoe deze kennis leidt tot meer begrip en vruchtbare samenwerking. Maar ook hoe we allemaal behalve ons hoofdelement de drie andere elementen nodig hebben om in balans te komen.
Borst: "Het werken met de elementen heeft mij vooral geleerd om als het even kan te doen waaraan ik op dat moment behoefte heb. En om mijn werk zo in te delen, dat ik de dingen zo veel mogelijk 'op het goede moment' doe. Of ik het nou begrijp of niet; het maakt dat de dingen veel makkelijker verlopen en minder moeite kosten."

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.