Reizen & Onderweg (met een stoma)

Stichting Stomaatje

Reizen & Onderweg (met een stoma)

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-6523-291-5, 124 blz., July 2015
Formaat: 20.0 (h) x 12.9 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 220 gram.

e-Boek (PDF): € 7.95

ISBN: 978-90-6523-301-1, 124 blz., September 2015

redacteur: Eliene Roelse

trefwoorden: vakantie, vliegtuig, reizen, stoma, kamperen

beschrijving

Het kan best spannend zijn, zo'n eerste keer op vakantie met een stoma. Soms is er tijd nodig om de stap te wagen. Dit boek is geschreven voor en door stomadragers en hun directe omgeving. En natuurlijk ook voor alle professionals, die regelmatig met stomadragers te maken hebben.
Naast handige tips over reizen, met aandachtsgebieden als voeding en medicijnen maar ook bijvoorbeeld over kamperen, biedt dit boek een mooie verzameling van ervaringsverhalen van stomadragers.

Uiteraard met diverse soorten stoma’s en vakanties. Van een ileostoma en colostoma, tot een continent urinestoma en Malone. Van reizen met het vliegtuig en caravan, verre vakanties naar Afrika en een trektocht door de Himalaya, tot een vakantie op de motor door Europa en kamperen in het vertrouwde Nederland.
Allemaal delen ze hun ervaringen, leuke anekdotes, dilemma’s en onzekerheden. De reizigers geven je tips. Maar ze willen vooral laten zien dat je ook met een stoma kunt vakantievieren en genieten.

Stichting Stomaatje (opgericht in 2005) is een non-profit stichting en dé schakel tussen stomadrager, achterban en professional. We bieden uitgebreide informatie over alle ins & outs rondom een stoma, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die een stoma draaglijker maken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.