Transformatie met speelse thema's

drs Donna van der Steeg

Transformatie met speelse thema's

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-90-8759-493-0, geïllustreerd, 64 blz., July 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

trefwoorden: transformatie donna van der steeg

beschrijving

In dit boek staat zoals de titel aan aangeeft - transformatie centraal.
Het bevat een aantal kernachtige inzichten om het leven op een nieuwe manier te benaderen. Het proces van continue verandering waar we allemaal toe uitgedaagd worden, hoeft niet zwaarwichtig te zijn, maar het speelse mag daarin een plaats hebben. Door een zekere luchthartigheid ontstaat ontspanning en dat bevordert het transformatieproces juist.

Thema's als 'Hoe kom ik uit de greep van niet-blij-zijn', 'Wat is er vrij aan vrijblijvendheid', 'Je alleen-zijn overstijgt eenzaamheid', 'Met pijn omgaan', 'De veranderende kracht van creativiteit', 'Het bijzondere van tranen', 'Telkens een nieuw en rijker begin' en andere zetten je op het spoor van herziening van bestaande inzichten en mechanismen. Tussen de teksten door geven de beschrijving van humoristische voorvallen en veelzeggende illustraties accent aan het speelse element. Op die manier wordt je de sleutel aangereikt voor een meer bewust, authentieker en daardoor gelukkiger leven.

Drs. Donna van der Steeg is psychologe, cursusontwikkelaar en auteur. In haar bedrijf 'Donna Cursussen en Workshops' verzorgt ze cursussen en geeft ze boeken uit waarin groei in bewustzijn centraal staat. Haar inspiratiebron is de visie van de verlichte meester Osho en de inzichten en meditaties die door hem aangereikt zijn.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.