Natuurlijk afvallen met westerse Ayurveda

Met voedingstips voor elke week van het jaar

Sharda F.H. Somer

Natuurlijk afvallen met westerse Ayurveda

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-8840-113-8, geïllustreerd, 192 blz., May 2015 UITVERKOCHT!

Afvallen in 52 weken

Dit boek combineert Ayurveda, de oudste voedingsleer ter wereld, met westerse wetenschappelijke inzichten om gewicht te verliezen met een blijvend effect.

Het is een werkboek dat je met één stap per week naar een gezonder eet- en leefpatroon brengt. Voor elke week van het jaar zijn er enkele gemakkelijke opdrachten. Ze helpen je te genieten van je eten, geven structuur aan je eetgedrag in overeenstemming met de natuur en de seizoenen, sporen aan tot bewegen en bewustwording. Bovendien bevat het boek tal van heerlijke recepten die alle benodigde voedingsstoffen bevatten volgens de Ayurvedische richtlijnen.

Afvallen is een kwestie van geduld. Het gebeurt niet van de ene op de andere dag, hoeveel crashdiëten je ook volgt. Alles valt of staat met jouw bereidheid om actie te ondernemen. Weg met het calorieën tellen, maaltijden overslaan en eten wegen. Zelfs zoetigheid, patat en pizza blijven, weliswaar in mindere mate, op het menu. Houd in gedachten dat juist mét voeding overgewicht kan worden bestreden. De 80/20-regel is hierbij een gemakkelijke houvast. Als je ervoor zorgt dat 80% van het voedsel dat je eet gezond is, dan kun je met een gerust hart voor 20% zoetigheid en hartige snacks eten!

De praktijk:
• Volg de week-voor-week-aanpak en bereik in 52 weken je ideale gewicht zonder drastische veranderingen en risico’s voor je gezondheid.
• Verander met Ayurveda je leefstijl van passief naar actief.
• Leg je focus op wat je mág in plaats van op wat je níet mag.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.