Stempelen... nothing's impossible!

Liesbeth Fidder

Stempelen... nothing's impossible!

ingenaaid: € 9.95

ISBN: 978-90-74020-37-4, geïllustreerd, 76 blz., April 2015 UITVERKOCHT!

trefwoorden: Liesbeth Fidder, mixed media, stempelen, stempels, stempeltechnieken, art journey,

Voorwoord

Een jaar of tien geleden zag ik op een grote hobbybeurs plotseling iets wat direct mijn aandacht trok: prachtige kaarten en andere creaties, in mooie kleuren, allerlei stijlen, diepte, glans, structuren, en wat een schitterende afbeeldingen allemaal! En daar! Precies dezelfde afbeelding, maar de kaart was toch totaal anders! Helemaal geweldig vond ik het! Bij navraag bleek het ‘stempelen’ te zijn! Dat wilde ik ook! Twee prachtige grote kerststempels heb ik toen gekocht en twee doosjes inkt. Dat was het begin van een fantastische ontdekkingstocht van de leukste hobby ter wereld. Ik ging over stempelen lezen, opzoeken, internet bestuderen, ik ging aanschaffen en uitproberen, ik ontdekte heel dicht bij huis Louise’s geweldige stempelwinkel Art Journey, ging daar workshops volgen samen met vele leuke mede-stempelliefhebbers, leerde er heel veel. En van het één kwam het ander: ik startte mijn blog, werd in de loop van de tijd gevraagd voor diverse stempel- designteams, voor artikelen in tijdschriften, ik ging workshops geven en heb zelfs 5 superjaren bij Art Journey in de winkel en webshop gewerkt! Een droombaan, en het allerleukst vond en vind ik het geven van workshops, dit doe ik nu thuis gezellig aan de keukentafel. Zo fijn om de gezelligheid en het enthousiasme te delen, leuke en handige tips te geven en vooral het ‘zelf uitproberen’ te stimuleren! Mijn advies is altijd: met stempels is niets onmogelijk en niets fout, experimenteer er dus lekker op los! Mijn levensmotto, én de allermooiste track van mijn favoriete band Depeche Mode is ‘Nothing’s Impossible’. In dit boekje neem ik je mee van een simpele start tot allerlei combinaties van leuke technieken en materialen. Doe mee en probeer uit, speel, experimenteer en GENIET!
Stempelen... Nothing’s impossible!
Louise is intussen een zeer dierbare en lieve vriendin, aan wie ik veel te danken heb. Aan haar draag ik dan ook graag dit boekje op.

Liefs, Liesbeth

Blog: www.liesbethart.blogspot.com

Meer teksten en voorbeelden:

Werk regelmatig te zien in (inter)nationale bladenLiesbeth werkt dagelijks in haar heel mooie hobbyruimte om meer te ontdekken... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Inkijkpagina 04-05
klik voor vergroting
Inkijkpagina 18-19
klik voor vergroting
Inkijkpagina 24-25
klik voor vergroting
Inkijktechniekenpagina's 36-37
klik voor vergroting
Inkijkpagina 64-65
klik voor vergroting
Unmounted rubber stempel van 7 cm breed cadeau bij aankoop
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.