Werken met de Wil

Bruce Lyon

Werken met de Wil

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91872-17-4, geïllustreerd, 288 blz., April 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 328 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

trefwoorden: Astrologie occult wetenschap Nieuw-Zeeland

Werken Met De Wil'

is een opkomende geestelijke wetenschap die door de identificatie met de monade kracht verleent aan het naar buiten treden van het bewustzijn en de samensmelting van de ziel en de persoonlijkheid.
Het proces van het planetaire ontwaken is zover voortgeschreden dat het bewustzijns- of het zielsprincipe een duidelijke plaats heeft gekregen en geleidelijk aan gewoon wordt. De grond-beginselen en de uitvoeringen die in de praktijk nodig zijn om een gezonde, verlichte en duurzame wereldmaatschappij voort te brengen, raken in toenemende mate bekend en worden door een grote verscheidenheid aan culturen steeds meer herkend. Dit algemeen bekend worden is de vrucht van de zaden die ooit werden geplant in kleine groepen of scholen voor het kweken van bewustzijn, die we de 'mysteriescholen' zouden kunnen noemen.
Het werk van de moderne mysterieschool bestaat uit het laten ontkiemen van de zaden van Wil of Doel door de openbaring van de energie of de levenskracht, die niet alleen in de kern van onze planetaire levensuitdrukking ligt maar één is met het Ene Leven van het universum.
Het genereren van een reservoir van Wil binnen het bewustzijn van de gevorderde mensheid verschaft de dynamische evolutionaire lading die nodig is voor het volledig verschijnen en de volledige manifestatie van de planetaire ziel op het fysieke gebied.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.