De bruggen van Madison County

Robert James Waller

De bruggen van Madison County

paperback/ gebrocheerd: € 17.99

ISBN: 978-90-8975-470-7, geïllustreerd, February 2015

Uitgever: Just Publishers

vertaald door: Marijke Versluys

beschrijving

De bruggen van Madison County vertelt het ontroerende verhaal van de zwervende fotograaf Robert Kincaid, die de bruggen van Madison County komt fotograferen, en de eenvoudige boerenvrouw Francesca Johnson die haar jeugddromen over romantiek en liefde allang is vergeten. Hun hartstochtelijke en intense romance, die slechts vier dagen duurt, laat bij beiden een onuitwisbare indruk achter. Hun leven is voor altijd veranderd.

Wanneer je die ene ware liefde in je leven hebt meegemaakt, die ene liefde die nooit in vervulling is gegaan, dan begrijp je waarom lezers over de gehele wereld zo gegrepen worden door dit boek.

Robert James Wallers roman geeft een stem aan de romantische verlangens van mannen en vrouwen van over de gehele wereld - en toont de lezer wat werkelijk liefhebben en geliefd worden inhoudt.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat'De bruggen van Madison County is een tijdloos verhaal over eindeloos gemis... lees de hele tekstover de schrijver(s)Robert James Waller (1939) is auteur, fotograaf en musicus. De bruggen van... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.