Honderdtachtig graden ommekeer

Timesharing perikelen

Wijnand van de Meeberg

Honderdtachtig graden ommekeer

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 978-94-92228-12-3, 218 blz., March 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

trefwoorden: Mallorca Timesharing auteur entertainer vakantieresort promiscue loverboy echte liefde

beschrijving

Ambities hebben eigenlijk nooit een rol gespeeld. Leven zoals het leven komt. Plukken wat er geplukt mag worden. Nooit op de voorgrond willen treden, maar vaak daar geplaatst door anderen of de omstandigheden.
Dan komt de drang om een boek te schrijven.
Is dat nu moeilijk, een boek schrijven?
Ja, dat is moeilijk. Vooral als je niet bekend bent van andere zaken, want dan moet je extra je best doen.
Heb je een hoop vuiligheid laten zien op tv, of kun je aardig zingen of ben je een stom sekssymbool, dan is het schrijven van een boek net zo gemakkelijk of moeilijk, alleen weet je zeker dat je het zult verkopen, men is immers nieuwsgierig naar wat je nog meer bent of kunt.
Dit boek gaat over een man die niet bestaat. Een man die misschien wel de droom vertegenwoordigd van de schrijver. Misschien… Maar misschien ook weer niet. We zullen het nooit weten. Wat we wel zullen weten is, of er een jaar nadat dit boek op de toonbank ligt, een boel van verkocht zijn. Dat zou toch wel leuk zijn voor deze 69-jarige debutant.

Wim Hoogpoort overleeft de midlifecrisis door het roer radicaal om te gooien. Door een ongelukkig toeval beziet hij het leven dat hij leidde en ziet dat het niet goed was. Hij neemt een rigoureus besluit, verbrandt bijna alle schepen achter zich en vertrekt naar het Spaanse Mallorca. Zijn nobele plannen worden doorkruist door het lot, dat altijd weer haar eigen plan heeft…

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.