Om over na te denken

Willemien van der Heyden

Om over na te denken

paperback/ gebrocheerd: € 11.50

ISBN: 978-94-91872-93-8, geïllustreerd, 34 blz., February 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 0.3 (d) cm. Gewicht: 125 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

Voor een 'Rustig' moment

Van huis uit docente aan het MBO-economie. Een erg stimulerend vak dat ik altijd graag heb beoefend. Creatief zijn om leerlingen iets bij te brengen was een fantastische uitdaging. Toen ik door een spierziekte in de WAO kwam, ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten en ben andere, minder lichamelijk belastende, dingen gaan doen.

Eerst heb ik enkele liedjes gecomponeerd, ben ik gaan schilderen en fotograferen daarna is het dichten en verhaaltjes schrijven erbij gekomen.

“Jammer om daar niets mee te doen,” kreeg ik van alle kanten te horen dus daarom nu dit gedichtenbundeltje: “Om over na te denken”, geïllustreerd met foto’s en schilderijen die ik zelf heb gemaakt.

Ik ga mijn eigen weg, zoek elke keer weer iets nieuws en trek me niets aan van de “mode” of “trend”. Ik houd van eenvoud in mijn werk, ga er vanuit dat “overdaad schaadt”. Ik probeer uw creatief vermogen door mijn creaties te stimuleren, zodat uw eigen creatieve geest ook een invulling kan zoeken.

Hopelijk heb ik, met de foto’s en schilderijen die ik bij de gedichten heb gekozen, rust voor u gecreëerd zodat u een “goed” gevoel krijgt.

Ik hoop dat u dit boekje pakt als u moe of down bent... of u gewoon een rustig moment voor u zelf wilt creëren. Dan ben ik in mijn opzet geslaagd.

Veel kijk- en leesplezier.
Willemien van der Heyden

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.