Moord op de pater

Vincense Lelieveld

Moord op de pater

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 978-90-8954-734-7, 175 blz., January 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 139 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: thriller, spanning, misdrijf, Afrika, adoptie, ouders

Spanning en gevaar bij zoektocht naar echte ouders

De zoektocht naar zijn echte ouders levert de geadopteerde Julian een moeilijke weg, spanning en gevaren op. Zijn leven krijgt een hele andere wending.
Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar als ontwikkelingsmedewerkster is vermist. Vervolgens komt hij in zeer gevaarlijke situaties terecht waarin hij te maken krijgt met gewelddadige conflicten in Noordoost-Congo.

Vincense Lelieveld is in Brabant geboren. Opgegroeid in een streng katholiek gezin, heeft zij het kloosterleven van dichtbij meegemaakt. Door haar verzet tegen misstanden binnen het katholieke geloof is zijzelf ternauwernood aan het kloosterleven ontsnapt.
Veel familieleden waren kloosterling, die op regelmatige basis werden bezocht. Door deze persoonlijke contacten kreeg zij een buitengewoon inzicht in het leven dat zich achter de façade van het klooster afspeelde en hieruit is dit boek ontstaan.
Het verhaal begint argeloos, maar algauw word je gegrepen door angstaanjagende gebeurtenissen die eindigen in een verbijsterend slot.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.