Het grote tweelingenboek’

Opvoeden van meerlingen van zwangerschap tot volwassenheid

Coks Feenstra

Het grote tweelingenboek’

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6100-692-3, geïllustreerd, 434 blz., October 2014
Formaat: 24.9 (h) x 18.4 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 905 gram.

illustrator: Marián de la Chica

2e vermeerderde en herziene druk

Opvoeden van meerlingen van zwangerschap tot volwassenheid
Het Grote Tweelingenboek beantwoordt de vele vragen die ouders van twee- en meerlingen in de opvoeding tegenkomen. In deze geactualiseerde uitgave heeft de auteur nieuwe informatie over tweelingen opgenomen en die voor drielingouders uitgebreid. Dit maakt het boek tot een nuttige gids voor ouders vanaf het moment dat ze een meerling verwachten.

Het boek beschrijft alle etappes van het leven van een twee- en drieling. Als meerling geboren worden en opgroeien bepaalt het basisgevoel van een persoon en daarom is informatie over hun leven als adolescent en volwassene, naast de babytijd en jeugd, ook belangrijk.

Coks Feenstra beschrijft zeer deskundig de vele facetten van het tweeling-zijn, de positieve en negatieve kanten. De jarenlange strijd om het ‘ik-gevoel’, maar ook de intense en unieke verbondenheid. De informatie over tweelingstudies maakt het boek ook interessant voor wetenschappers en mensen die beroepshalve met meerlingen te maken hebben zoals bijvoorbeeld leerkrachten en schooldirecties. Het thema ‘samen in de klas of niet’ wordt uitgebreid belicht. Het boek wordt ook door de meerlingen zelf gelezen, als ze eenmaal volwassen zijn geworden. Kortom, onmisbaar voor ouders van meerlingen en meerlingen zelf.

Meer teksten en voorbeelden:

Over de auteurCoks Feenstra (1952) studeerde in 1977 af als ontwikkelingspsychologe aan de... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.