gebonden: € 12.45

ISBN: 978-90-6100-699-2, geïllustreerd, 95 blz., October 2014
Formaat: 18.1 (h) x 11.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 183 gram.

illustrator: Antoine de Saint-Exupéry

‘De Kleine Prins’ speciale uitgave gebonden pocket

Voor zovelen van ons een favoriete klassieker, nu in mooi gebonden pocketformaat - een ideaal cadeau om te geven of om zelf te houden!
Dit prachtige moderne sprookje, geschreven voor jong en oud en schitterend geïllustreerd door de auteur, wordt over de hele wereld tot de klassieken gerekend.

‘Alle grote mensen zijn eerst kinderen geweest (maar alleen een heel enkele herinnert het zich).’

De verteller, een piloot, verhaalt hoe hij na een noodlanding met zijn vliegtuig in de woestijn de kleine prins ontmoet. De wijze en betoverende verhalen die de kleine prins vertelt over de planeet waar hij woont met een hooghartige bloem, over de andere planeten die hij bezoekt met hun merkwaardige bewoners en over zijn gevecht met de slechte zaadjes, maken de kleine prins tot een verrukkelijke en onvergetelijke figuur.

Over de auteur Antoine de Saint Exupéry (1900) was een Franse schrijver en vliegenier. Hij schreef De Kleine Prins een jaar voor zijn dood. In dienst van de geallieerden werd hij in de Tweede Wereldoorlog in 1944 boven de Middellandse Zee door een Duitse jachtvlieger neergeschoten na een verkenningsvlucht boven bezet Frankrijk

Voor al diegenen die van zijn boeken houden, is Antoine de Saint-Exupéry nog steeds in ons midden en leeft de kleine prins, met miljoenen verkochte exemplaren en circa tachtig vertalingen, meer dan ooit.

Figuren/plaatjes:


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.