Caitlin

verborgen verleden

Daan Fousert

Caitlin

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-643-2, 360 blz., November 2013
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) cm. Gewicht: 571 gram.

e-Boek (ePub): € 6.50

ISBN: 978-90-8954-651-7, 360 blz., June 2014

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Spanning, inspecteur Caitlin, thriller, vermiste persoon, lijk, alibi

beschrijving

Ze heeft een perfect alibi. En dat Paul McKee niet terugkeert van een afspraak met haar is verontrustend, maar hij heeft ook een verborgen kant. Misschien heeft hij zich altijd wel anders voorgedaan dan hij is. Pas als het lichaam, dat in zijn auto wordt gevonden, niet het zijne blijkt te zijn, gaat het brein van inspecteur Caitlin op volle toeren werken. Hoe zit dat met dat alibi van die dame? En waar is Paul dan? Caitlin gaat op zoek en haalt de onderste steen boven. In haar eigen leven spelen zich intussen ook ingrijpende gebeurtenissen af, die alles op zijn kop zetten.
Een razend spannend en vlot geschreven vervolg op zijn eerste psychologische thriller Verdwenen. Met zijn psychologisch drama Onvermijdelijk heeft Daan Fousert bewezen ook in een ander genre over talent te beschikken.
NBD Biblion over Verdwenen:
"Een boeiende psychologische thriller met een behoorlijk schizofreen hoofdpersoon, een menselijk slachtoffer en machteloze politie. Het verhaal wordt doorspekt met rake filosofische beschouwingen over geluk, liefde, loslaten. De flashbacks geven de lezer inzicht in de verziekte psyche van de vrouw. Boeiend tot de laatste pagina."

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.