De Kloof

Jan Terlouw

De Kloof

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91638-01-5, 256 blz., March 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 540 gram.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Al vijfenveertig jaar loopt er een diepe kloof door het land Berg-en-Dal. Het welvarende?Bergen heeft zich erbij neergelegd dat er geen brug meer komt, maar in Dal hebben de?bewoners weinig toekomst. Als de zestienjarige Ginder een restant van een dagboek vindt met?daarin aantekeningen over plannen voor een brug over de kloof, gaat hij op onderzoek uit.
Jan Terlouw (1931, Kamperveen) werkte jaren als kernfysicus voordat hij in 1970 besloot de politiek in te gaan. Hij was onder meer fractievoorzitter van D66, Minister van Economische Zaken, Commissaris der Koningin in Gelderland en senator van de Eerste Kamer. Tegelijkertijd debuteerde hij als kinderboekenschrijver met Pjotr en Oom Willibrord. Zijn bekendste boeken zijn Koning van Katoren (bekroond met een Gouden Griffel) en Oorlogswinter (de verfilming die in 2008 in de bioscopen draaide is met bijna een miljoen bezoekers een van de best bezochte Nederlandse films ooit).

Dit boek is gedrukt in lettertype dyslexie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De kloof

gebonden: € 16.99
Al vijfenveertig jaar loopt er een diepe kloof door het land Berg en Dal en nog steeds is er geen brug. Het volk heeft zich erbij neergelegd, ...

De kloof

gebonden: € 16.99

Meer boekennieuws op Facebook.