Een monster om mij heen

Kirstin Rozema Engeman

Een monster om mij heen

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91638-13-8, 164 blz., March 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 370 gram.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Pesten, dat kun je toch niet maken!

“Wat ik je nog wilde vertellen.... Heb jij enig idee hoe ik het vond? Al die nare dingen die je over me zei? Waar jij zo om moest lachen? Hoe denk je dat ik het vond dat je de anderen ook aanspoorde om mee te doen? Ze mochten niet meer met me spelen. En als ik er iets van zei tegen juf, dan kreeg ik nog veel meer moeilijkheden, dreigde je altijd....” Zo begint één van de brieven uit dit boek.
Pesten duurt soms maar even, maar verminkt levenslang. “Een monster om mij heen” is bedoeld voor mensen, jong en oud, die gepest worden of werden. De bedoeling van dit boekje is voor eens en altijd duidelijk te maken dat pesten absoluut niet kan. Het maakt veel meer kapot dan je denkt. De schrijvers van deze brieven en gedichten hebben geprobeerd dat op papier te zetten, wat ze soms al heel lang bezighoudt. De bedoeling is dat hierdoor ogen geopend worden en dat mensen begrijpen wat voor impact pesten heeft op iemands leven.
Een monster om mij heen is een juweeltje van een boek, met vlijmscherpe randjes.

Dit boek is gedrukt in lettertype dyslexie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een monster om mij heen

paperback/ gebrocheerd: € 15.95
Pesten, dat kun je toch niet maken! "Wat ik je nog wilde vertellen.... Heb jij enig idee hoe ik het vond? Al die nare dingen die je over ...

Meer boekennieuws op Facebook.