Eer

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8759-424-4, 279 blz., March 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

trefwoorden: eer waheb

Eer

EER is een liefdesroman over Fawzie, een man die vreemd was gegaan.Susan, zijn lieve vrouw en moeder van zijn dochter, wist van niets tot... Fawzie haar ontweek. Susan kon niet zeggen waar het hem in zat, maar ze merkte een verandering in hem op. Op een dag kwam ze thuis en rook een vreemde geur. Fawzie was erg afwezig en reageerde nauwelijks op haar gepraat.
Plotseling ontdekte ze een rode vlek op zijn kraag. Als gestoken vroeg ze: “Wie is er geweest?” En dan heel vastberaden: “Ik heb graag dat je niet liegt. Je bent al weken afwezig. Dit overhemd heb je vanmorgen schoon aangetrokken voor ik de deur uitging. Nu zit er lipstick op jouw kraag en ruikt het naar parfum, niet het mijne!”
Parallel aan dit verhaal lopen er nog twee spannende verhalen: een gaat over een bruidspaar dat na hun huwelijksfeest werd ontvoerd. Het andere verhaal ontdekt u zelf.
De vrouwelijke hoofdpersonages in alle drie de verhalen hebben een overeenkomst. Hoe zullen deze verhalen verder verlopen, wat zal de afloop zijn?

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.