Wat is jouw excuus

Esther Jacobs

Wat is jouw excuus

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-90-6523-274-8, geïllustreerd, 352 blz., February 2014
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 300 gram.

trefwoorden: doorzetten, creatief zijn, durven, Coins for Care, grenzen verleggen, loslaten

beschrijving

Esther Jacobs (1970) heeft geen baan, relatie, geld, pensioen, rijke familie of andere zekerheid. Toch reisde ze door meer dan honderd landen en zamelde miljoenen euro’s in voor goede doelen. Ze woont op een tropisch eiland en werkt slechts enkele maanden per jaar.

Iedereen kent haar actie Coins for Care, waarmee ze rondom de invoering van de euro overgebleven buitenlandse muntjes inzamelde voor goede doelen. Daarna zette ze de vastgeroeste goededoelenwereld op zijn kop met haar roep om meer transparantie. Ten slotte werd ze weggepest van een onbewoond eiland tijdens het realityprogramma Expeditie Robinson.

Ondanks alle tegenslagen en tegenwerking bleef Esther glimlachen. Ze wist uiteindelijk de situatie naar haar hand te zetten en haar doelen te bereiken. Hoe deed ze dat? En kunnen wij daar iets van leren?

Aan de hand van haar ervaringen en de meest gebruikte excuses neemt Esther ons mee langs de pieken en dalen die we allemaal tegenkomen in ons leven. Ze laat zien dat er nooit een excuus is wanneer je iets écht graag wilt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.