De kleine samenleving

Een nieuw verleden

Maurice de Valk

De kleine samenleving

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-90-77983-98-0, 114 blz., October 2013
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 145 gram.

Uitgever: Uitgeverij Quist

beschrijving

Steeds meer wijst er op dat de oude wereld aan kracht inboet. Macht, manipulatie, onderdrukking en materialisme maken plaats voor spiritualiteit, vriendschap en liefde. Er ontstaat een nieuwe wereld waarin de mens zich weer verbonden voelt met zijn omgeving en het leven als een onuitputtelijke bron van energie beleeft. Een nieuwe wereld waarin Geïnspireerd-zijn en Bewust-zijn centraal staan.

De verhalen in het Het boek Een nieuw verleden, De kleine samenleving gaan in op vriendschap, betrokkenheid, verbinding en het sociale systeem dat elke gezonde samenleving kenmerkt. Alle verhalen gaan over wie wij zijn, wat wij willen en wat wij samen kunnen bereiken en vormen een doorbraak in het denken over de mens en zijn context.

Door te kijken naar het verleden leren we voor de toekomst. Wat gaf de gemeenschappen kracht? Hoe kunnen we leven in een systeem waarin de sociale structuur belangrijker is dan de economische? Een systeem waarin mensen in een positieve afhankelijkheid van elkaar leven, weer zingeving ervaren en zich bewust zijn van de belangrijke rol die zij spelen in het creëren van een nieuwe, kleine samenleving.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.