OXO Axioma (Deel III)

geschiedenis, macht en metafysica

Heine Wind

OXO Axioma (Deel III)

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6523-532-9, 178 blz., July 2014
Formaat: 21.4 (h) x 14.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 320 gram.

e-Boek (PDF): € 9.99

ISBN: 978-90-6523-572-5, 216 blz., January 2014

trefwoorden: spiritualiteit, samenzweringstheorie, Vaticaan, conspiracy, filosofie, Illuminati, God

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

OXO Axioma liet in Deel II zien dat van oudsher de Katholieke Kerk, tegenwoordig het Vaticaan, het hoofdkwartier is van de Babylonische Broederschap. Sinds het Westen de wereld domineert, heerst deze Broederschap in het geheim over de planeet.

In dit Deel III wordt deze kwaadaardige wereldmacht, die door OXO Axioma ‘Het Totaalinstituut’ wordt genoemd, nader geïdentificeerd.
De machtselite van de Broederschap stamt uit het Babylonische Rijk van de Oudheid. Hun leiders zijn nazaten van een aloud drakengeslacht afkomstig uit de ruimte, dat getracht heeft de absolute heerschappij te vestigen op Aarde. Om dat doel te bewerkstelligen is de mensheid tot slavernij gebracht en wordt er nog steeds getracht genocide op haar te plegen. Sinds de mensheid uit het Paradijs werd verbannen, is zij bejaagd door het drakenvolk. De draken zijn slechts het jachtdier en de mensen het prooidier. Voor het prooidier is de jacht van het roofdier kwaadaardig en is zijn heerschappij een kwaadaardige.

Nu het Gouden Tijdperk aanbreekt en het bewustzijnsniveau op Aarde stijgt, is dit streven naar heerschappij door de Broederschap gedwarsboomd door Goddelijke interventie. Met de hulp van onze buitenaardse sterrenfamilie zal een ontwakende mensheid de wereldmacht verdrijven en opnieuw het paradijs betreden. Gelauwerd met de kennis ‘des goeds en des kwaads’.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

OXO Axioma (Deel I)

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
e-Boek (PDF): € 9.99
Het wetenschappelijke axioma zegt: ‘God bestaat niet, daar hebben we geen bewijs voor nodig.’ Het religieuze dogma zegt: ‘Het bestaan van ...

Meer boekennieuws op Facebook.