Handen schudden in The Gambia

Han Bouwmeester

Handen schudden in The Gambia

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 978-90-8666-326-2, geïllustreerd, 124 blz., March 2014
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 275 gram.

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: Reizen Afrika vogels vogelspotter reisliefhebber

Gambia, een land van tegenstellingen

Dit merkte de auteur Han Bouwmeester maar al te goed tij­dens zijn reis door dit Afrikaanse land. Ondanks, of misschien wel dankzij, de tegenstellingen is Gambia een van de boeiendste landen in Afrika. Dit boek is een reis­verslag waarin de auteur, tevens een enthousiaste voge­laar, de lezer op een boeiende wijze en met een vleugje humor verteld over zijn belevenissen en de karakteris­tieke kenmerken van het deel van Gambia waar hij zich bevond. Naast het zeer rijke vogelleven maakt hij door zijn opgedane vriendschap met enkele Gambianen ken­nis met het Gambiaanse gezinsleven.

Goede voorbereiding
Handen schudden in The Gambia is een informatief en vooral verhalend boek waar vooral iedereen die van plan is om ook naar Afrika en specifiek naar Gambia te gaan een schat aan nuttige informatie zullen aantreffen. Gambia is een fantastisch land waarvoor een stukje voorbereiding geen overbodige luxe is. Door de schrijfstijl en de vele foto’s zal echter elke reisliefhebber veel ple­zier beleven aan dit boek.

Meer teksten en voorbeelden:

Auteur GambiaboekHan Bouwmeester (goor, 1965) groeide op in een gezin waarin natuur, natuurbeleving... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Han Bouwmeester
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.