Een obsessieve drang

Robert Thomson

Een obsessieve drang

e-Boek (ePub): € 9.95

ISBN: 978-94-91472-37-4, geïllustreerd, 208 blz., September 2013

Uitgever: Booklight

Een obsessieve drang

Robbert Olthoff is een gewiekste zakenman en weet door slim te manoeuvreren eigenhandig een bank op te bouwen: de ROB bank. Hij is schatrijk, wordt alom gerespecteerd en behoort tot de bekende Nederlanders. Maar niemand kent zijn grote geheim, zijn obsessieve begeerte naar raamprostituees.

Als een journaliste zijn giftige hypotheken aan de kaak stelt, keert de publieke opinie zich tegen hem. Terwijl zijn imperium wankelt, worstelt hij bovendien met zijn eigen verleden. Uiteindelijk raakt hij zijn bank kwijt en verliest ook de grip op zijn leven. Steeds dieper zakt hij weg in zijn eigen waarheid.

Maar wat is er werkelijk aan de hand? Zijn psychiater probeert daarachter te komen. Is het zijn fatale geheim? Gebeurtenissen uit zijn verleden? Of blijkt het allemaal toch een grote illusie?

Een onthutsende psychologische roman die de onderbuikgevoelens weet aan te spreken en je meetrekt in de duistere geheimen van de bancaire wereld.

Robert Thomson
Dit is de derde roman van Robert Thomson, die zelf uit het bankwezen komt. In 2009 heeft hij zijn carrière opgegeven om romans te gaan schrijven. Eerder verschenen romans: Een onverwachte erfenis en De zwarte spiegel (beide Booklight 2012). De opbrengst van zijn boeken bestemt Thomson voor een goed doel in Nederland.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.