Mijn vrouw kan alles

Bob Olgers

Mijn vrouw kan alles

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-370-4, 349 blz., June 2013 UITVERKOCHT!

trefwoorden: mijn vrouw kan alles bob olgers

Mijn vrouw kan alles

Mijn vrouw kan alles! overspant ruim vier eeuwen en is opgebouwd in twee verhaallijnen. In het tweede deel gaat het over de vrouw van de verteller vanaf het moment dat zij in een opwelling wordt verwekt, over haar weinig mededeelzame moeder, haar succes op het materiele vlak en - belangrijker -
als filantroop, tot aan het moment dat zij haar biologische vader zal ontmoeten na het spektakel volgend op de afsluitende ceremonie van een kolossaal sportief evenement. Helaas voor beiden krijgt iets wat een nieuw begin had kunnen zijn een tragische wending.

Het eerste spoor beschrijft de genealogie van de biologische vader, vanaf het moment dat een verre voorouder zich als verstekeling verstopt op het expeditie schip Volhouder en later door het grootste roofdier op aarde onvrijwillig wordt gescheiden van zijn weldoener Willem Barentsz. Van generatie op generatie wordt de lezer meegenomen in een bonte verzameling van bij elkaar horende, maar desalniettemin op zichzelf staande levensbeschrijvingen en gebeurtenissen. De verhalen staan achter elkaar, maar in concreto is het begin van het verhaal tevens de inleiding van het einde van een bloedlijn.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.