Villa Gladiola

Tjeerd Langstraat

Villa Gladiola

paperback/ gebrocheerd: € 9.50

ISBN: 978-90-74734-35-6, geïllustreerd, 256 blz., July 2013
Formaat: 18.0 (h) x 11.5 (b) cm. Gewicht: 225 gram.

Uitgever: Uitgeverij Logikos

boekontwerper: Lydia Funneman

redacteur: Caroline Soesbergen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Villa Gladiola - Tjeerd Langstraat

In 1981 wordt er een man halfdood aangetroffen aan de oever van de Waal. Hij heeft allemaal rare wondjes op zijn rug en een leren band om zijn pols. Het blijkt de jonge schrijver Johan Maenhout te zijn.
Ruim dertig jaar later onderzoekt rechercheur Jan Vos de zogenaamde martelmoorden, maar tot zijn grote frustratie zit het onderzoek potdicht. Voor het derde jaar op rij is er een jonge vrouw verdwenen op de slotdag van de Vierdaagse. Enkele maanden later wordt zij door stadsdichter Johan Maenhout dood gevonden op landgoed Brakkenstein, gestorven aan honger en mishandeling, met rare wonden op haar rug.
Pas als de stadsdichter in beeld komt, lijkt er schot in de zaak te komen. Rondom de man ontvouwen zich gebeurtenissen uit een doodgewaand verleden. Met grote gevolgen.
Lukt het Vos de moordenaar te vinden voor de Vierdaagse begint?

Meer teksten en voorbeelden:

Judith Visser (auteur)"In Villa Gladiola heerst een broeierige spanning die er, samen met een even... lees de hele tekstVilla Gladiola - Tjeerd LangstraatVoor het derde jaar op rij is er een jonge vrouw verdwenen op de slotdag van... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Villa Gladiola

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Voor het derde jaar op rij is er een jonge vrouw verdwenen op de slotdag van de Nijmeegse Vierdaagse. Enkele maanden later wordt zij dood ...

Meer boekennieuws op Facebook.