Hell's Angel

de geschiedenis van Ralph Sonny Barger en de Hell's Angels Motorcycle Club

Ralph 'Sonny' Barger

Hell's Angel

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8975-267-3, geïllustreerd, 330 blz., July 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Ralph 'Sonny' Barger schreef de fascinerende geschiedenis van de meest legendarische motorclub ter wereld: "De Hell's Angels Motorcycle Club".
Zijn verhaal, met tientallen anekdotes, sterke verhalen en unieke foto's, leest als een spannend avonturenboek.

Sonny Barger, een van de oorspronkelijke oprichters, vertelt de geschiedenis vanaf het moment dat in 1948 de originele Oakland Hell's Angels worden opgericht. Hij legt uit hoe de Harley-Davidson motor zich ontwikkelde tot het stijl icoon van een wereldwijde motorrijdende broederschap en hoe de club in tientallen jaren uitgroeide tot een plek voor ongebonden geesten en vrijheidzoekers.

Bargers boek staat vol verhalen over ronkende motoren, kleurrijke figuren en hoge snelheden. Hij schreef een unieke geschiedenis over loyaliteit en verraad, vriendschap en broederschap. Centraal staat de zucht van iedere Hell's Angel naar de ultieme vrijheid.

Geïllustreeerd met tientallen unieke foto's, vaak uit privé-verzamelingen en gemaakt door bekende fotografen. Nu met leatherlook omslag!

Sonny Barger (1938) groeide, net als de Hell's Angels, uit tot een icoon. Hij woont vlakbij Phoenix, Arizona en is een member van de Cave Creek Chapter.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Hell's Angel

paperback/ gebrocheerd: € 20.00
De Hell’s Angels Motorcycle Club is by far de meest legendarische motorclub ter wereld. Ralph ‘Sonny’ Barger, een van de oorspronkelijke ...

Meer boekennieuws op Facebook.