Denk jezelf succesvol!

Rob Wuijster

Denk jezelf succesvol!

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-8759-340-7, 119 blz., May 2013
Formaat: 21.0 (h) x 13.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 170 gram.

trefwoorden: Denk jezelf succesvol! Rob Wuijster affirmaties

Denk jezelf succesvol!

Als clubtrainer/coach op diverse Europacups en als bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockey Team heeft Rob Wuijster vele successen geboekt en ervaren dat gedachten bepalend zijn voor de prestaties die behaald worden.
Rob Wuijster spreekt voor particulieren, gedetineerden, ondernemers, en topsportteams. Hij is overtuigd van the sky is the limit. In dit boek Denk jezelf succesvol! geeft hij aan hoe je de sky kunt bereiken!
Succesvolle mensen hebben succesvolle gedachten.
Iedereen kan succesvol of nog succesvoller worden door zijn gedachten te veranderen. In dit boek wordt een techniek beschreven hoe je bewust je gedachten kunt veranderen en succesvol wordt. Je kunt succesvol worden op het gebied van gezondheid, relaties, carrière, financiën, sociale contacten en in allerlei vaardigheden zoals leidinggeven en presenteren. Dit boek is geschikt voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen.
Als je dit boek gelezen hebt ben je in staat om je dromen en doelstellingen te bereiken. In dit boek wordt een geheim onthuld waardoor je kunt bereiken wat je wilt!
Zorg voor succesvolle gedachten en je trekt succes als een magneet aan!

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.