Ik was Jack Falcone

Joaquin Garcia

Ik was Jack Falcone

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 978-90-8975-264-2, 288 blz., July 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

beschrijving

"Ik was Jack Falcone" geeft het ware verhaal van de undercover FBI agent Joaquin Garcia die gedurende een aantal jaren deel uitmaakte van de meest beruchte maffiafamilie. De reeks arrestaties die volgde bracht de georganiseerde misdaad in New York forse klappen toe.

Joaquin Garcia was eerder undercover als witwasser in Philadelphia en handelaar in gestolen goederen in Miami. Daarna doorliep hij een loodzware training. Op een interne maffia-opleiding van de FBI leerde hij om te lopen, te praten en te denken zoals een maffiaman. Hier kreeg Joaquin Garcia ook zijn nieuwe identiteit: Hij werd Jack Falcone.
Uiteindelijk deed zich de gelegenheid voor om de schimmige wereld van la Cosa Nostra te infiltreren. In het New Yorkse milieu kwam Jack Falcone in contact met een van de capos van de Gambino familie, Greg de Palma. Deze introduceerde hem in de schimmige wereld van mishandeling, moord, afpersing en heel dikke enveloppen met bankbiljetten. Jack Falcone groeide uit tot een van De Palma’s meest gewaardeerde gangleden.

Meer teksten en voorbeelden:

Joaquin ‘Jack’ Garciawerkte ruim 25 jaar als special agent voor de FBI. Undercover-acties werden... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.