Over appels & peren

helder - over - gewicht

Ingrid Sentse

Over appels & peren

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-6523-332-5, geïllustreerd, 86 blz., May 2013
Formaat: 20.0 (h) x 12.4 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 240 gram.

e-Boek (PDF): € 6.99

ISBN: 978-90-6523-662-3, geïllustreerd, 86 blz., March 2014

redacteur: Birgit Oosterhuis

trefwoorden: Voeding, beweging, calorieën, regelmaat, overgewicht, e- nummers

beschrijving

Ingrid Sentse geeft met dit boek een handleiding voor een goed voorbereide start van een gezonder eet- en leefpatroon. Als lijf- en leefstijlcoach gelooft zij niet in calorieën tellen, maar in trainen in keuzes en keuzemomenten. Alles draait om een gezonde relatie met voeding en voldoende beweging.
Sentse: “Te veel vrouwen blijven appels met peren vergelijken als het gaat om de gewenste lichaamsmaten. Als we door een blik in de spiegel een wenselijk en vooral haalbaar doel weten te stellen, is de kans op succes optimaal.”

Zij ontwikkelde haar eigen methode zonder maaltijdvervangers, shakes of andere commerciële middelen. "Ik ben ervan overtuig dat met gezond verstand, de juiste inzet en steun en vooral een reële doelstelling, de beste blijvende resultaten worden behaald. Meer kennis over voeding en keuzes is noodzakelijk voor de gewenste gedragsverandering. Als je begrijpt waarom iets beter voor je is, verhoogt dat de motivatie om voor een gezondere leefstijl te kiezen."

Ingrid Sentse (1956) heeft al jong haar passie gevonden in dans, muziek en een gezond leven. In 2005 heeft ze zich gevestigd als gediplomeerd gewichtsconsulente. Na een brede oriëntatie heeft ze een eigen werkwijze ontwikkeld, die inmiddels al 8 jaar succesvol is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.