De onzichtbare schat

beschouwingen over het benutten van ongebruikt kapitaal in mens en organisatie

Adrie BeyenRia Borst

De onzichtbare schat

ingenaaid: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77408-08-7, geïllustreerd, 144 blz., April 2005 UITVERKOCHT!

Uitgever: A3 Boeken

illustrator: Anne Versteyne

trefwoorden: diversiteit communicatie leiderschap samenwerken

beschrijving

Een beter leven, meer succes. Wie wil dat niet?! ´De onzichtbare schat´ biedt mensen en organisaties inspiratie om dit op hun eigen manier te bereiken. Het is geen kwestie van een nieuwe methode aanleren of investeren in trucje nummer zoveel. Het gaat om het opnieuw ontdekken van wat ieder mens aan bewuste en onbewuste mogelijkheden in zich heeft. En vooral ook hoe het komt dat dit veelzijdige kapitaal vaak niet wordt benut.
De beschouwingen concentreren zich op thema´s waarmee we allemaal dagelijks in werk en privé te maken hebben, zoals communicatie, macht, tijd, diversiteit en leiderschap. Citaten van ´gewone´ mensen doorspekken de beschouwingen en vormen zo een feest van herkenning: “Verdraaid, dat overkomt mij ook wel eens! Oh, nu begrijp ik hoe het komt dat…”
De meer dan honderd tekeningen van Anne Versteyne verluchtigen de inhoud met een knipoog, maar vormen even zo vaak een serieuze confrontatie.
De schrijvers zijn ervan overtuigd dat dit boek voor iedere lezer minimaal één eye-opener bevat, waardoor hij op een andere manier kan kijken naar zijn eigen (keuze)mogelijkheden. Mens en organisatie varen er wel bij.

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveLevend werken
Breedte: die andere dimensie
Tijd: doen en laten
Communicatie:... 
lees de hele tekstSpreekt een brede publieksgroep aanDe auteurs, die een achtergrond hebben binnen psychologie, bedrijfskunde en... lees de hele tekstAnders dan andersWat direct opvalt bij het openslaan van het boek is de originele lay-out van... lees de hele tekstvoorwoordGeachte lezer/geachte schatzoeker,

In dit boek vindt u geen geheimzinnige... 
lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.