Ethiopië, ongekend anders!

Ine Andreoli

Ethiopië, ongekend anders!

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8666-295-1, geïllustreerd, 240 blz., April 2013
Formaat: 20.5 (h) x 13.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

e-Boek (ePub): € 6.90

ISBN: 978-90-8666-227-2, geïllustreerd, 240 blz., March 2014

Uitgever: Boekenplan

fotograaf: Lou Andreoli

trefwoorden: Ethiopië, reisboek, reisverslag, Afrika, Afrikaans

U kunt zich nu goed voorbereiden op Ethiopië

Ethiopië heeft een zeer afwisselende natuur. Er zijn veertien Nationale parken te vinden. U treft er watervallen, vulkanen, bergen, zoutmeren, warmwaterbronnen en ravijnen aan. Maar ook vindt u in de stad Harar 99 moskeeën. Deze moskeeën vertegenwoordigen de 99 namen van Allah. Dus zeker niet eenzijdig.
Indivueel op reis door Ethiopië

Ethiopië, ongekend anders!, is een boek voor lezers en reizigers die meer willen weten over het land Ethiopië. De auteur neemt u mee naar bijzondere plekken en interessante bevolkingsgroepen. Laat u kennismaken met tradities, volksverhalen, legenden en spreekwoorden.
Samen met haar man, een verdienstelijk fotograaf en hun gezamenlijke Ethiopische vriend die de terreinwagen bestuurt, reist zij door het land.
Kennismaken met de kleurrijke bevolking van Ethiopië

De Danakil-Depressie met onder andere Dalol en de zoutvlaktes worden bezocht waar ze opnieuw kennismaken met de Afar. Ze reizen door de Riftvallei met zijn bijzondere meren, bezoeken de eeuwenoude stad Harrar met zijn kleurrijke bevolking. Het Tanameer wordt bevaren en de interessante eilanden bezocht. Er wordt een beeld gegeven van de veelzijdigheid van de kerken in Lalibela en ze vertelt over Aksum.
Ook zijn ze te gast bij meerdere bevolkingsgroepen waaronder De Surma, de Nuer, de Rastafari’s, de Hamar, de Konso en de Dorze.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Auteur publiceert boeken en artikelen over AfrikaIne Andreoli (1944) publiceert (reis)boeken en artikelen over Afrika. Over... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.