Dossier 943

Tonson

Dossier 943

e-Boek (ePub): € 2.50

ISBN: 978-90-8666-176-3, geïllustreerd, 380 blz., March 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenplan

beschrijving

Gedurende de heetste periode van het jaar wordt rechercheur Jack Weisch geconfronteerd met twee, onder het bloed zittende, mensen. De vrouw vraagt om zijn hulp. De zoon vertrekt geen spier en houdt een mes in zijn handen geklemd. Tijdens het onderzoek in een buitengebied in Tucson wordt niet alleen het slachtoffer gevonden, maar ook zeventien vergane lichamen. De vrouw verklaart dat haar ex-man haar vader heeft vermoord, maar hij is spoorloos. Jack Weisch gaat enkele dagen later met pensioen, maar doet een belofte aan de vrouw: hij zal niet rusten voordat de verdachte, die haar en haar zoon naar het leven staat, is opgepakt.
Dan sterft er een vrouw op dezelfde wijze als de lijken die in Three Points zijn gevonden. Een tweede sterfgeval volgt al snel.
De hoofdcommissaris van de politie in Tucson ontvangt een DVD met daarop een compilatie van de moord.
Ondertussen stelt Jack zijn eigen onderzoek in en voelt zich door zijn ex-collega’s tegengewerkt, mede omdat FBI-agent Conrad Dillinger hem in hun onderzoek naar de verdachte, de vroegere moorden en de huidige moorden betrekt. Waar en wanneer is het moorden begonnen? Wat is de connectie tussen vroeger en nu?
De introverte Weisch is vastberaden in zijn speurtocht naar de waarheid.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.