Een ontmoeting met jezelf

18 vrouwen vertellen

Diana Bergsma

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789065233424, geïllustreerd, 220 blz., April 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Brug, Uitgeverij Van

redactie: Petra van der Sanden

beschrijving

In dit boek vertellen 18 vrouwen hoe zij hun leven hebben vormgegeven, vaak na ingrijpende gebeurtenissen. Op een bijzonder wijze worden de invloeden en gebeurtenissen beschreven, die gezorgd hebben voor de persoonlijke groei in hun bewustzijn. Dit boek zal vrouwen en mannen aanmoedigen en inspireren om bewuster te worden van hun eigen invloed op de kwaliteit van hun leven.

Thema´s in dit boek zijn: initiatief durven nemen * emigreren * de acceptatie van een eetstoornis * een burnout * het opzetten van een succesvol bedrijf * bewustwording van wie je nu bent en wat je wilt * de invloed van religie * het mannelijke en vrouwelijke in jezelf * ongewilde kinderloosheid

Diana Bergsma is coach en heeft ruime ervaring met het zoeken en vinden van liefde en zelfwaardering in de mens. Zij weet als geen ander dat je dat nodig hebt om in je kracht te staan. De verhalen in dit boek zijn geschreven door inspirerende vrouwen die opkomen voor zichzelf, hun werk, hun familie, hun dromen en verlangens. Ze laten zien dat beperkingen ook mogelijkheden kunnen worden, wanneer je bereid bent open en eerlijk naar je leven te kijken en als je durft te veranderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.