Gebonden liefde

Henriëtte Hemmink

Gebonden liefde

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 978-90-8954-508-4, 234 blz., February 2013 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: spanning, liefde, mysterie, verleden, autisme,

Spannende roman over liefde, verleden en mysterie

Emma (41) vindt het moeilijk om haar ex los te laten, maar ze voelt ook opluchting om niet meer in zijn beklemmende structuur te hoeven leven. Toen bij hem de diagnose aspergersyndroom (autisme) werd gesteld, begreep ze waarom ze zich nooit met hem verbonden had gevoeld. De rust waar ze naar verlangt, blijft echter uit. Het huis waar ze een nieuw leven wil beginnen, herbergt een geheim dat zich na haar komst stukje bij beetje prijsgeeft. Emma worstelt met de vraag wat nu echt liefde is. Als Vince, een oude vriend uit het verleden, haar graag weer wil ontmoeten, lijkt alles in een vreemde stroomversnelling te raken. Een adembenemende roman, waarin de spanning heel subtiel wordt opgebouwd.

Dertig jaar geleden publiceerde de schrijfster onder de naam Henriëtte Kan Hemmink haar eerste kinderboek. Ze heeft er nu meer dan honderd geschreven. Ze zijn gepubliceerd bij uitgeverij De Eekhoorn, Callenbach en Kluitman.
De meeste boeken zijn bestemd voor kinderen vanaf negen tot en met twaalf jaar, waaronder verschillende populaire series zoals: Dancing Stars (vertaald in het Duits), de Sammie-serie, de Ranger-serie, Pony Friends enzovoort. Maar ook verhalen zoals Doodgewoon, Gevangen in oneindigheid en voorleesverhaaltjes. Gebonden liefde is haar eerste roman voor volwassenen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.