RUST EN ONTSPANNING MET EFT

Emotionele en lichamelijke klachten opheffen met klopacupunctuur

Werner Hofmann

RUST EN ONTSPANNING MET EFT

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-90-8840-076-6, geïllustreerd, 104 blz., March 2013 UITVERKOCHT!

trefwoorden: EFT, klopacupressuur, zelfhulp

beschrijving

Bevrijd jezelf van emotionele blokkades

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een verbazingwekkend effectieve en snelle manier om zowel emotionele als lichamelijke problemen op te lossen. Het kan als zelfhulpmethode dienen en wordt eveneens door professionals gebruikt. De therapie is vooral effectief bij veel voorkomende hardnekkige klachten zoals stress, angst, fobieën en pijn.

De EFT-methode wordt ook wel klopacupressuur genoemd, vanwege het ritmisch kloppen op speciale acupunctuurpunten. Door het kloppen te combineren met positieve affirmaties worden energieblokkades opgeheven zodat de lichaamsenergie weer vrij kan stromen. Na enkele herhalingen worden de desbetreffende klachten beduidend minder, en verdwijnen al snel.
In dit boek wordt de EFT-kloptechniek stap voor stap beschreven aan de hand van talrijke duidelijke foto’s en is zo voor iedereen gemakkelijk te leren.

Uit de inhoud:
• geschiedenis van de EFT
• de EFT-techniek
• heilzame zinnen en affirmaties
• toepassingsmogelijkheden van EFT
• EFT en kinderen
• in twee minuten stressvrij!

De auteur Werner Hofmann werkte aanvankelijk als afdelingsdirecteur in een groot Duits ziekenhuis. Door zijn werk kwam hij in contact met de alternatieve gezondheidszorg en volgde diverse opleidingen op het gebied van de energetische therapieën. Tegenwoordig is hij als EFT-therapeut verbonden aan enkele gezondheidscentra in Duitsland en Zwitserland.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.