Cappuccino met karakter

Karin van der Waals

Cappuccino met karakter

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 978-90-8954-502-2, 280 blz., December 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: timmermanswerkplaats, straatkinderen, Peru, hulpverlener, verwachtingen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Timmermanswerkplaats voor straatkinderen in Peru

Als Karin van der Waals in de krant een artikel leest over een vrouw die een nachtopvang heeft opgezet voor straatkinderen in Peru wordt ze daar erg door geraakt. De vrouw blijkt net op dat moment in Nederland te zijn en Karin biedt haar hulp aan. Het klikt en ze worden het al snel eens. Karin heeft in Nederland een klusbedrijf en gaat In Peru helpen met het opzetten van een timmermanswerkplaats. Het lot van de kinderen raakt haar diep en ze doet haar uiterste best, om hun taal te leren, te begrijpen wat hen beweegt, hen perspectief te bieden en ze uit de vernietigende klem van lijmsnuiven en criminaliteit te halen. Dat lijkt allemaal heel goed te lukken, tot er een kink in de kabel komt.
In dit openhartige, meeslepende en vaak ontroerende verhaal vertelt Karin van der Waals over haar bestaan als hulpverlener in Peru. Ze laat zien, dat haar werk nooit vrijblijvend was en dat wat er van de grond komt, niet alleen van de inzet afhangt, maar ook van de verhoudingen en verwachtingen. Het geeft een duidelijk inkijkje in een wereld, die voor velen vaak verborgen blijft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Cappuccino met karakter (herdr)

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Als Karin van der Waals in de krant een artikel leest over een vrouw die een nachtopvang heeft opgezet voor straatkinderen in Peru wordt ...

Meer boekennieuws op Facebook.