De Verhuizer

managementroman

Marcel Pieterman

De Verhuizer

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6523-265-6, geïllustreerd, 292 blz., December 2012
Formaat: 21.0 (h) x 14.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 380 gram.

e-Boek (PDF): € 9.95

ISBN: 978-90-6523-270-0, geïllustreerd, 292 blz., January 2013

trefwoorden: organisatie-adviseur, managementroman, aandeelhouderswaarde

De verhuizer

“Ik geloof niet dat het een recessie was, Tim, vorig jaar. En ook niet echt een uitgesproken laagconjunctuur.”
“Nee,” sprak Tim langzaam en wist dat er nu iets aan zat te komen wat met het onderwerp van deze ochtend te maken had, “Maar er was wel een investeringsmaatschappij als aandeelhoudende partij die van de organisatie eiste dat ze veel geld gingen overmaken. Eigenlijk werd de boel per kwartaal afgeroomd. Ze hadden snel geld nodig voor hun volgende bedrijfsovernames.”

Tim Izakson is een slimme en intelligente bedrijvenadviseur, die in het verleden voor veel managers de kooltjes uit het vuur wist te halen. Nu de oud-eigenaar Honsbold International heeft teruggekocht van een investeringsmaatschappij, staat er een grote klus te wachten om het uitgeknepen bedrijf weer helemaal in balans te krijgen. Maar wat is de balans van die slimme adviseur eigenlijk zelf?

Marcel Pieterman weet op zijn eigen herkenbare wijze inzicht te geven in de problemen van het bedrijf van vandaag. Maar vooral ook weet hij haarscherp te formuleren hoe de mensen in een bedrijf – medewerkers, managers én de directie - niet alleen de zaak soms frustreren, maar bovenal zichzelf! Daarmee is deze managementroman een must voor iedere leidinggevende, HR-functionaris en organisatieadviseur.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.