Date ik veel!

Helena Noorderlicht

Date ik veel!

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90902-37-7, geïllustreerd, 205 blz., June 2012 UITVERKOCHT!

illustrator: Helena Noorderlicht

trefwoorden: daten,datingbureaus,mannen,seks,relaties,humor

Date ik veel!

Helena Noorderlicht is alleenstaand, single, vrijgezel. Ze heeft uit een vorige relatie een dochter, maar is nu het alleen zijn zat en wil daarom een nieuwe liefde. Maar hoe kom je daaraan? Ze is niet meer de jongste dus disco's en lallen in de kroeg ziet ze niet zitten. Daarom probeert ze de datingsites op internet.

Het lijkt veelbelovend, en zo presenteren de sites zich ook: veel succesverhalen van mensen die de ware hebben gevonden via internet.

Maar als Helena op zoek gaat, blijkt dat het toch niet allemaal rozegeur en manenschijn is. Heel normaal uitziende mannen blijken er bizarre fantasieën op na te houden. Mannen die doen alsof ze een liefdevolle partner zoeken, willen eigenlijk maar één ding.

Helena slaat zich er met veel humor en zelfspot doorheen. Ze beschrijft haar avonturen, en haar gevoelens over daten en uitgaan zowel nuchter als bespiegelend. Want waarom wil de mens zo graag een partner? En moet je dan maar genoegen nemen met 'een' partner, ook al is hij niet de ware? En naar wie moet je luisteren als het om mannen gaat; naar de mannen zelf? Of is je moeder toch een betere raadgever?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.