Ontspannen is leuk!

Carola de Koning

Ontspannen is leuk!

paperback/ gebrocheerd: € 22.45: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90902-26-1, geïllustreerd, 134 blz., June 2012 UITVERKOCHT!

illustrator: Geert Bal

trefwoorden: ontspannen,gestresst,huiswerk,examen,stress

Ontspannen is leuk! - voor kinderen

Met voorwoord van Suzanne Rog, directeur basisschool te Rotterdam en aanbeveling van prof. dr. Harold E. Robles, oprichter en president van het MKI (Medical Knowledge Institute).

Eén op de drie kinderen lijdt aan stress en angst. De oorzaken hiervoor zijn divers: leerproblemen, faalangst, concentratieproblemen, verdriet, te veel moeten doen in te weinig tijd, zenuwachtig zijn en een laag zelfvertrouwen.De oplossing is om te ontspannen. Maar hoe doe je dat? Carola de Koning is docent, kindercoach en kindertherapeute. In haar eigen praktijk hielp zij jarenlang gestresste kinderen. Door hen ontspanningsoefeningen te leren die ze konden doen in allerhande situaties, werden de kinderen de stress, de spanning en de angst de baas. Zij waren niet meer bang voor proefwerken of voor naar school gaan, klachten zoals hoofdpijn en buikpijn verdwenen en hun zelfvertrouwen groeide. Het leven was weer leuk!

De oefeningen kunnen door kinderen alleen gedaan worden, maar ook samen met een volwassene. Het boek begint met een deel voor kinderen, waarna een deel voor ouders, leerkrachten en begeleiders volgt.

Nu kan iederéén profiteren van de kennis en ervaring van Carola de Koning. Doe de oefeningen uit dit boek en:
- Krijg meer zelfvertrouwen!;
- Verbeter je concentratie!
- Leer makkelijker!
- Laat zenuwen en angst verdwijnen!

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.