Heb jij al een foute man?

Esther Jacobs

Heb jij al een foute man?

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 978-90-6523-266-3, geïllustreerd, 330 blz., November 2012
Formaat: 21.0 (h) x 14.4 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 300 gram.

e-Boek (PDF): € 6.99

ISBN: 978-90-6523-267-0, geïllustreerd, 330 blz., February 2014

Kies je voor zekerheid of avontuur?

"Foute mannen zijn net mensen!", zegt Marian Mudder. En Annemarie Postma vindt dat ze veel geleerd heeft van 'haar' foute man!

Motivational speaker en auteur Esther Jacobs besloot het fenomeen ‘foute man’ te onderzoeken. Met haar eigen verhaal als basis begon ze een grensverleggende speurtocht langs diverse soorten playboys en de vrouwen die voor hen vallen. Maar ook alternatieve relaties, brave boekhouders en wijze en foute vrouwen komen in het boek uitvoerig aan bod. Ze daagt lezers uit na te denken over keuzes op basis van verstand (zekerheid) of gevoel (avontuur).

‘Ik had niet gedacht dat ik als intelligente, zelfstandige en zelfverzekerde vrouw ooit zou vallen voor de foutste man van het eiland. Zou deze voormalige(?) playboy mijn hart breken met zijn charmes, die mooie woorden en beloften waar al zoveel vrouwen voor waren gevallen? Of meende hij het deze keer echt? Hoe serieus moest ik de bezorgde waarschuwingen van vrienden nemen? Moest ik voor de
veiligste weg kiezen of toch voor het avontuur? Kan iemand echt veranderen? En moet je dat eigenlijk wel willen?
Wat zegt zo’n onzekere situatie over je eigen karakter, verlangens en angsten? Langzaam begon ik te beseffen dat de reis belangrijker is dan de eindbestemming. Dat ik veel kon leren van deze situatie(s). Dat ik moest leren genieten van het moment en moest leren loslaten, écht loslaten.’

Heb jij al een foute man? geeft een openhartig kijkje achter de schermen van een vrouw die bekend staat om het volgen van ongebaande paden, maar die alle levensvragen nog een keer op haar bord krijgt als ze in zee gaat met een… stoute man.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.