Mensen verbinden via LinkedIn

Judith de Pagter

Mensen verbinden via LinkedIn

e-Boek (ePub): € 14.95

ISBN: 978-90-6523-263-2, geïllustreerd, 106 blz., October 2012

Mensen verbinden via LinkedIn (Update najaar 2013)

Met DeLinkedIntraining.nl heeft Judith de Pagter als doel om cursisten op praktische wijze inzicht te geven in LinkedIn en kennisachterstanden weg te werken.

Wat is de toegevoegde waarde van LinkedIn?

Als je een profiel op de juiste wijze aanmaakt, werkt aan het vergroten van je zichtbaarheid en het toevoegen van de juiste contacten, dan gaan relaties op een gegeven moment jou vinden in plaats van andersom.

In dit boek krijg je alle antwoorden op vragen met betrekking tot LinkedIN:
• hoe open ik een account?
• hoe breid ik mijn profiel uit?
• hoe maak ik een bedrijfsprofiel?
• hoe breid ik mijn netwerk uit?
• etc.

Judith groeide op in een huisartsengezin op het platteland. Iedereen in het gezin stond altijd klaar voor de hulpbehoevende mens. Dienstbaar zijn aan elkaar is het centrale thema. Je zou dus kunnen zeggen dat het dienstbaar zijn haar met de paplepel is ingegoten. Dat is ook de reden waarom zij het verbinden van mensen via online en offline netwerken met LinkedIn geweldig vindt. En Judith brengt dat enthousiasme gepassioneerd op mensen over.

Judith de Pagter heeft 20 jaar in het internationale directiesecretaressevak gewerkt in binnen- en buitenland. In 2002 heeft ze een carrièreswitch gemaakt naar facilitair projectmanagement. In december 2009 hield zij haar allereerste lezing over LinkedIn, gevolgd in februari 2010 door haar workshops LinkedIn voor beginners en gevorderden. Deze workshops geeft zij als open inschrijvingsworkshops, maar ook op maat voor bedrijven en instellingen.

U koopt hier de geheel herziene editie van Najaar 2013!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.