Open zinnen

Shodo schrijfboekje 1

Christine de Vries

Open zinnen

e-Boek (PDF): € 5.00

ISBN: 978-90-77408-63-6, geïllustreerd, 96 blz., October 2012

Uitgever: A3 Boeken

beschrijving

Dit boekje bevat twee keer veertig open zinnen. Bij een open zin is een beginnetje gegeven en daarna schrijf je zelf in één vloeiende beweging wat dat begin bij je oproept. Eenmaal gestart vinden de woorden je
vanzelf. Op de even pagina staat steeds een inspiratie open zin. Deze biedt je de ruimte om te ontdekken wat er net onder de oppervlaktevan jouw bewustzijn sluimert en wacht op jouw aandacht en erkenning. Dit kunnen bijvoorbeeld vergeten herinneringen en gekoesterde verwachtingen zijn. Hierop kun je direct of op een later moment reflecteren door de open zin op de oneven pagina erna aan te vullen.
Zo breng je verdieping aan en kom je tot de kern.
Aan het eind kijk je terug op alle reflectieve teksten en ontdek je wat het schrijven van deze veertig duozinnen jou heeft gebracht. Dat zal meer zijn dan verwacht.
Shodo is Japans voor ‘de weg van het schrijven’. Onder deze naam biedt Christine de Vries sinds 1993 volgens haar eigen methode creatieve schrijfcursussen, trainingen en supervisie aan. Hierbij staat niet het eindproduct, maar het creatieve proces centraal, met aandacht voor persoonlijke en spirituele groei en zingeving.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.