De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

Gerard Maynard

De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-8759-294-3, geïllustreerd, 125 blz., August 2012
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 200 gram.

trefwoorden: Goddelijk bewustzijn meesterschap gerard maijnard

De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

Onze vrije menselijke wil is lang niet zo vrij als wij weleens denken. Deze wil wordt veelal aan de wensen van onze lagere lichamen of voertuigen van bewustzijn onderworpen. Bepaalde handelingen en/of gewoontes die wij dagelijks als mens verrichten en zogenaamd aan onze vrije wil toeschrijven, vallen in principe onder de wil van één of meerdere lagere lichamen.
Dit gaat zo subtiel dat we het pas doorhebben als het al te laat is. Het gevolg is: verslaving aan één of meerdere aardse materie.
We moeten weten dat onze lagere lichamen alle ingrediënten bevatten om ons leven in een hel te doen veranderen. Door hun egoïsme wordt het hart vervolgens belast met negatief karma, dat rechtstreeks vanuit onze zogenaamde ‘vrije wil’ voortvloeit.
Zo is bijvoorbeeld bij alcoholverslaving niet de alcohol de meester over jou, maar het grofstoffelijk-, het begeerte- en/of het lager denklichaam. De alcohol is alleen een middel dat deze verslaving in stand houden. Alles waarmee je deze drie lagere lichamen voedt, kan tot een verslaving leiden bij degene die er zwak voor is; van drugs tot seks.
Alleen zij die sterk genoeg zijn en Goddelijke hulp inroepen, kunnen deze voertuigen disciplineren. Het disciplineringsproces gaat meestal gepaard met veel strijd en pijn (lijfstraffen vanuit de lagere voertuigen). Maar de volhouder zal uiteindelijk slagen en Meesterschap bereiken over deze voertuigen. Hiermeee heeft hij zijn weg naar Goddelijk bewustzijn en Meesterschap blootgelegd.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.