Het voetstuk

Marcel Pieterman

Het voetstuk

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6523-116-1, 352 blz., August 2003
Formaat: 21.0 (h) x 15.2 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

redacteur: Marcel Douma

beschrijving

….de nachtburgemeester draaide zich op zijn kruk naar hem toe en suste: “Het zijn gewoon de regels van de nacht, Paul Kimme, die de nachtheren nu eenmaal klakkeloos volgen. En wat ik van je gehoord heb, noodzaakt mij je gehele naam voluit te noemen. Je gehele naam is immers de naam van je voetstuk.”
“Welk voetstuk?” Paul wist niet waar deze man het over had.
“Waar je niet op staat, terwijl het wel op je wacht.”
“Waar dan?” Ergens in een park, centraal op een graf, centraal in een winkelcentrum?
De nachtburgemeester glimlachte en zei: “Je kan er op gaan staan wanneer je wilt. Als je zou durven.” …….

Marcel Pieterman neemt ons mee in de leef- en gevoelswereld van Paul Kimme, nieuwe projectmanager bij Honsbold International. Een nieuwe baan, dus nieuwe kansen. Dat laatste blijkt echter heel anders uit te pakken voor Kimme, die zijn privé-leven door de zakelijke beslommeringen ook in een neerwaartse spiraal ziet terechtkomen. Zijn vriend Tim en andere raadslieden uit onverwachte hoek, leren hem dat hijzelf de sleutel is tot zijn eigen succes….

Pieterman weet in een geheel eigen stijl inzicht te geven in een burnout-proces. Daarnaast weet hij op een knappe wijze zijn visie op management en coaching te verpakken in een boeiend verhaal. Waarmee hij nu ook voor Nederland een nieuw genre heeft ontdekt: dat van de managementroman. Een must voor iedere manager, leidinggevende, P&O functionaris en organisatieadviseur. Eigenlijk voor iedereen in een (on-)georganiseerde werkomgeving

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.