De eerste misdaadencyclopdie van de Lage Landen

Gerhardt Mulder

De eerste misdaadencyclopdie van de Lage Landen

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8975-224-6, geïllustreerd, 304 blz., March 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Just Publishers

boekontwerper: Ben Gross

beschrijving

Deze misdaadenclopedie van de hand van Gerhardt Mulder is de eerste Nederlandstalige uitgave in haar soort. Het boek bevat een enorme hoeveelheid informatie, ruim 400 lemma’s en uitgebreid register, over alle facetten van de misdaad in Nederland en België. Het accent ligt op de afgelopen decennia en is geheel up to date.

Samensteller Gerhardt Mulder werkte zich door een soms onafzienbaar lijkende hoeveelheid gegevens en informatie om te komen tot een overzichtelijk, betrouwbaar en een zo compleet mogelijk geheel. De encyclopedie is geïllustreerd met tientallen foto’s, voor het grootste deel afkomstig uit de collectie van de auteur.

Voor het eerst is daarmee de misdaadscene in de Lage Landen op overzichtelijke wijze in kaart gebracht. Mulders overzicht van de misdaad is de grootste, ooit in een dergelijk boekwerk bijeengebracht. Geen aspect blijft onbeschreven. Dat maakt dit unieke naslagwerk tot een onmisbare vraagbaak voor zowel geïnteresseerde lezers als de professionele crimefighters en de media.

Meer teksten en voorbeelden:

NRC Handelsblad"Een lijvig handboek dat door zijn actualiteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid... lees de hele tekstover de schrijver(s)Rotterdammer Gerhardt Mulder (1939) heeft een bijzondere fascinatie voor de... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.