Shoekran 2e druk

Ethiopie, een belevenis

Ine Andreoli

Shoekran 2e druk

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-8666-260-9, geïllustreerd, 134 blz., August 2012
Formaat: 20.5 (h) x 13.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 200 gram.

Uitgever: Boekenplan

fotograaf: Lou Andreoli

trefwoorden: bedoeïenen, Petra, geschiedenis Jordanië

beschrijving

Een verslag van het prachtige land Jordanië met haar vriendelijke bevolking. Ze reist, samen met haar man, in een huurauto met chauffeur Essan door het land en bezoekt vele mooie en interessante plaatsen en gebieden.
Ze slapen in een bedoeïentent in de woestijn, lopen in de eeuwenoude stad Petra, bezoeken een van de best bewaarde Romeinse steden en proberen het beloofde land te zien en wel op dezelfde plaats als Mozes. Ze beleven de sfeer van de kruisvaarders, maken gebruik van de uitgebreide koude en warme buffetten en proeven de Arabische sfeer. Ze ervaren de drijvende kracht van de Dode Zee en zitten volledig gekleed op een publiek strand aan de Rode Zee. De reis eindigt in Aqaba waar ze de boot nemen naar Egypte.
Zoals alle boeken van Ine Andreoli is dit boek een compleet geheel. Het bevat een interessant en boeiend reisverhaal, uitgediepte thema’s, de achterliggende geschiedenis en legenden, weetjes en praktische informatie en tips. Bovendien geeft de auteur achtergrond informatie over cultuur en natuur. Een interessant boek voor wie zich op een ontspannen wijze wil laten informeren over het interessante land Jordanië.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.