Mijn mannen, mijn minnaars, mijn gigolo's ... en ik!

Amanda B.

Mijn mannen, mijn minnaars, mijn gigolo's ... en ik!

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-90-8860-077-7, 302 blz., June 2012
Formaat: 21.5 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 485 gram.

trefwoorden: gigolo minnaar

Onsterfelijke verhalen in de relatiejungle

Amanda maakt treffende analyses, rake beschrijvingen en vertelt leuke anekdotes over haar hilarische belevenissen in deze jungle. Een vlot geschreven, pakkend verslag van de leuke en minder leuke momenten in de diverse contacten met haar mannen, haar minnaars en haar gigolo's.

MIJN MANNEN, MIJN MINNAARS, MIJN GIGOLO’S EN…IK!!!!!
FACEBOOK HERSENSPINSELS.
Dag allemaal,
Het was een zware bevalling (keizersnee…) maar de hersenspinsels van Amanda B zijn uit de couveuse. Het is geen ellende in 3 D(elen) zoals “Fifty Shades of Grey” maar een zoektocht van een alleen gaande vrouw in de relatie jungle met loslopende Bokito’s, krokodillen en Lion Kings. Amanda overleeft al slingerend van liaan naar liaan deze gevaarlijke jungle met al die sensuele, griezelige en spannende nachtelijke geluiden.
In Deel 1 vertelt Amanda over haar escapades, te beginnen met een 18 jaar jongere Franse minnaar. Is het 20/38 of 30/48 of……????de waarheid zal jullie verbazen.
In deel 2 heeft Amanda genoeg van dat gehijg in haar nek van al die mannen en die ritselende ritssluitingen en omhoog gehesen vlaggenstokken. Ze gaat op reis en neemt 3 mannen mee. De een is tijdelijk impotent en de andere permanent. Ook gaat er een man mee die 25 jaar samengewoond heeft met een man, maar zegt dat hij geen homo is. Het wordt een hilarische reis op de nostalgische 150 jaar oude Orient Express, want Amanda neemt als afleidingsmanoeuvre ook nog 2 vriendinnen mee. De One Night Stand is bizar en zal nog lang nazoemen……………
In deel 3 is Amanda net op adem gekomen of ze trekt haar rode stiletto’s weer aan en stort zich in het Gigolo avontuur met de bloedmooie Matthew.
Fasten your seatbelts, want Amanda’s leven is een achtbaan en aan het einde stap je buiten adem uit.
Het is niet alleen een avontuur met mannen, maar in het boek komen de meest uiteenlopende onderwerpen in volle vaart voorbij. Vrouwen met veel jongere mannen, 85% van de vrouwen faket een orgasme en ook haar belevenissen met haar Spirituele Gidsen die haar boodschappen geven via muziek. Meestal 100% NL. Alle hits komen een keer aan bod. Haar vriendinnen noemen haar een zweefmolen maar zijn toch sprakeloos als ze weer met een verhaal komt.
Amanda gaat vanaf 22/8/2012 (samen 8!!!!!) een tipje van de sluier lichten. Nog leuker natuurlijk is als jullie het boek alvast kopen via boekenroute.nl of alle andere online shops en in de boekhandels. Dan kunnen jullie mee op reis met die onvoorspelbare Amanda.
Enjoy your flight!
Love Amanda.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.